Loading

Aarhustøsen Caroline

CS_0039Navn: Caroline Sebber Colfelt
Alder: 17 år
Instagram: caroline_sc og afittingroom

Til daglig går Caroline i 1.g på Katedralskolen i Aarhus hvor hun hun har linjefagene musik, engelsk og psykologi. Størstedelen af hendes fritid bliver derfor brugt på afleveringer og lektier, men der er selvfølgelig også tid til hygge og afslapning med vennerne. Måske virker Carolines ansigt bekendt, hun deltog nemlig i sæson 4 af Danmarks Næste Topmodel. Aarhustøsen har i den forbindelse haft et photoshoot med Caroline og lavet et lille interview, hvor vi blandt andet har spurgt lidt ind til hendes deltagelse i Topmodel samt får nogle gode råd både til hvordan vi holder huden smuk og hvad der ifølge Caroline skal til for at få succes i modelbranchen.   


Hvornår startede du din modelkarriere?
Jeg havde aldrig været til et photoshoot inden jeg deltog i Topmodel, så det var der jeg debuterede!

Hvordan var dit allerførste photoshoot?
Som før nævnt var det i anledning af Danmarks Næste Topmodel – derfor var det nok på mange måder en del mere opkørt og angstprovokerende, end det måske havde været hvis der ikke var kamera på. Det var meget overvældende det hele, men samtidig også helt vildt sjovt! Bare det at få lagt min makeup synes jeg var rigtig vildt, det havde jeg heller aldrig prøvet før. Jeg var meget nervøs, men fotografen Sean Mcmenomy) var virkelig god og rar at arbejde med, og det samme var Uffe. Så jeg husker samtidig, at jeg gik ud med den vildeste følelse i kroppen – og med en lyst til mere!

Hvad fik dig til at melde dig til Danmarks Næste Topmodel?
Jeg havde, ærlig talt, aldrig nogensinde set mig selv i et reality-program. Jeg har faktisk haft en del fordomme omkring det, og har aldrig forestillet mig selv i sådan en kontekst. Men jeg var tilfældigvis i Magasin den dag der blev afholdt casting her i Aarhus. Min veninde og jeg gik op og kiggede lidt på, for det var da alligevel meget spændende. Pludselig kom én af casterne hen til mig og spurgte, om jeg ikke kunne have lyst til at gå til casting. I først omgang gjorde jeg det ikke, men da jeg blev spurgt for anden gang, tænkte jeg, at det kunne da heller ikke skade. Så jeg gjorde det, hvilket jeg er virkelig glad for. 

Hvad var din største oplevelse i forbindelse med Danmarks Næste Topmodel?
Uh! – det er et svært spørgsmål, at svare på.  For det hele var simpelthen så vildt, stort og sindsygt spændende! Men det at få lov til at komme med til Paris, var nok én af de største oplevelser. Jeg havde aldrig nogensinde troet at jeg vil nå så langt, at jeg vil komme med ud at rejse. Jeg husker tydeligt, da Caroline F. siger; “Dem der går videre idag, skal til Paris imorgen tidlig!” Jeg tænkte; “Nej!? Er jeg virkelig nået så langt?!” Det var super surealistisk. Og det var sådan en skøn tur. Vi hyggede os helt vildt, var på de smukkeste photoshoots og sjoveste challenges, og nød bare at opleve Paris, som den smukke by den er. Bare dét at få lov til at opleve det med de andre piger, det var uvurderligt.

Hvad har deltagelsen i Danmarks Næste Topmodel betydet for dig?
Min deltagelse i Topmodel har, med fare for at lyde corny, betydet meget. Jeg har lært helt vildt meget, på rigtig kort tid, og lært så mange vidunderlige mennesker at kende. Det har modnet mig på så mange planer, hvor dét at være væk hjemmefra i en måned, uden nogen form for kontakt til familie og venner, var noget jeg ikke havde turde kaste mig ud i, hvis det havde været ét år tidligere. Det er en oplevelse der har gjort så meget, at det er underligt at forestille mig selv, uden den i bagagen. 

caroline05caroline01

Hvad gør du for at skille dig ud fra mængden?
Jeg vil ikke sige, at jeg gør noget bevidst for at skille mig ud. Jeg er mig selv, og klæder mig som jeg har lyst til at klæde. Om det så får mig til at skille ud, det ved jeg ikke. Men jeg gør ikke noget bevidst. 

Hvad gør du for at holde din hud smuk?
For det første bruger jeg ikke, og har aldrig brugt, særlig meget makeup på min hud. Jeg erhvervede mig min allerførste concealer i niende klasse, og desuden har jeg aldrig brugt foundation. Det er en god start, tror jeg. Derudover fjerner jeg altid min makeup, og vasker mit ansigt med vand, både morgen og aften. Det er egentlig det. Jeg tror, at jeg fra naturens side er blev tildelt nogle gode gener, så de har nok også været en god hjælp på vejen.

Hvad betyder mode for dig?
Jeg ser nok lidt mode som en hobby. Jeg har oplevet en masse spændende ting i modens tegn, både modeuger og selvfølgelig skydninger, så det har helt klart betydet noget. Derudover er jeg ret fascineret af påklædning generelt, og hvordan man kan udtrykke sig gennem den måde hvorpå, man klæder sig.

Har du en yndlings tøjbutik i Aarhus? Hvilken?
Det varierer meget, hvor jeg køber mit tøj. Jeg elsker genbrugsbutikker, men på den anden side, er jeg også rigtig glad for H&M’s Trend-afdeling for tiden. Ellers kan jeg godt lide at gå i COS og Støy Munkholm. Og så har vi nogle ret fine second-hand/vintage-butikker såsom Soul Shine og So Ein Ding. Men generelt er det meget forskelligt, hvor jeg shopper. 

Hvad elsker du mest ved Aarhus?
Jeg elsker, at Aarhus har en form for storby-følelse, uden at være alt for stor. Jeg elsker København, men der er også bare virkelig stort, og man kan ikke baaare lige cykle fra den ene del af byen, til den anden, på 10 minutter. Der er Aarhus rar – det hele er så let og tilgængeligt, og samtidig har vi en masse dejlige områder og smuk natur, samt nogle super hyggelige steder, såsom latiner-kvarteret. Derudover har vi også en masse skønne spillesteder, spisesteder og et godt museum som Aros. Jeg er generelt ret glad for Aarhus.

Hvad er dine fremtidsdrømme?
Hmmm. Fremtiden. Det er så svært, at svare på, synes jeg. Men drømme, gør man jo gerne. Jeg vil elske at rejse og opleve kulturer, samt dele af verdenen, som jeg aldrig har set før. Derudover drømmer jeg om, at flytte i en smuk lejlighed gerne sammen med en vidunderlig mand. Mht. arbejde, kunne jeg godt se mig selv indenfor noget med design. Hvad enten det er mode, møbler eller smykker. Ellers vil et job indenfor et modemagasin som Cover, heller ikke være dårligt!

Hvad er dit råd til piger der drømmer om en modelkarriere?
Et godt råd kunne været at finde ud af hvor meget du oprigtigt har lysten – og gejsten – til det, og derefter at fastlægge dine grænser. Jeg tror, at mange unge piger har en forestilling om, at det at være model er ren sjov, fede oplevelser, lækkert tøj og smuk makeup. Og det er lidt af en vrangforestilling. Jo, det er super spændende, men det er også hårdt. Nu har jeg ikke personligt oplevet hvordan det er, at være model på fuldtid, men jeg har da fået en forsmag. Det er en profession der indebærer et enormt pres, både psykisk og fysisk; Et pres der meget hurtigt kan give forkerte forestillinger, bla. om hvordan man skal se ud. Det skal man være forberedt på, og have styrken til at stå i mod. Men hvis man har fundet ud af, at det virkelig er noget man har lyst til, så er det en helt vild fed måde, at tjene penge på. Og så synes jeg helt klart, at man skal gøre det! 

caroline04caroline03caroline02

Tak for inspiration Caroline!

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published.