Loading

Aarhustøsen Mette Vinther

SONY DSCMette Vinther

23 år

Instagramnavn: m_Vinther

Hjemmeside: 

www.mettevinther.blogspot.com

Mette har boet i Aarhus siden 2009, hvor hun flyttede hertil fra Ry. Hun boede dengang i en lejlighed på Nybanegårdsgade. Mette studerer til daglig cand.ling.merc i engelsk med profil i interkulturelle markedsstudier på CBS og bor sammen med min kæreste igennem 4½ år i boligområdet bag Aros i 8000. Mette fortæller i dag om den vilde brunch på Jacobs, som jeg bliver nødt til at prøve snart og fænomenet med aircondition på dansegulvet. Har aldrig hørt om noget lignende, men synes det lyder absolut genialt. Jeg har interviewet Mette om hendes forhold til Aarhus og hendes yndlingssteder og håber du kan finde lidt inspiration til din næste Aarhus oplevelse ♥

Hvad elsker du mest ved Aarhus?

Jeg elsker, at Aarhus er en storby, der stadig har sin charme med små, gamle gader og kvarterer kombineret med den moderne storby’s puls.

Hvor finder man den bedste kaffe/te? 

Jeg er ikke kaffedrikker, men Chai latte drikker. Du finder en god, krydret Chai latte på Cross. Er afhængig af Chai latte.

Hvor finder man den bedste frokost? 

Hvis jeg skal have en god sandwich, går jeg på Faust og får en laksesandwich. Den er skøn, og man får meget for pengene. Hvis jeg er til nachos og en god smoothie, går jeg på Slap Af – her bruger de den rigtige ost. Og man får -20% med et Fitness World kort. Win win.

Hvor finder man den bedste brunch? 

Jeg spiser ikke så ofte brunch, men hellere en morgenmadsbuffet. Vi plejer at tage på Jacob’s, hvor der både er pandekager, brød, æg, pålæg, yogurt og müsli. Du får en kæmpe buffet for bare 35,- – det er et tilbud, en studerende som jeg kan forstå.

Hvor går du i byen? 

Når jeg går i byen er det primært på Bernhardts. Der er en god stemning, og air condition på dansegulvet!

Hvad køber man det lækreste tøj?

Jeg ELSKER COS. De har simple items til enhver garderobe. Jeg køber sjældent tøj, men når jeg gør er det stærke items, jeg bliver glad for i en lang periode.

Hvor køber man det bedste make-up og andet dullegrej?

Jeg køber ærligt talt mit dullegrej på nettet. Det er det billigste, og når man er studerende må man tænke på prisen. Men der er ofte et godt tilbud på Mascara i Salling i en pakkeløsning. Jeg bruger en mascara fra Helena Rubinstein – den er fantastisk.

Hvad er dit “hemmelige” sted i Aarhus – altså et sted ikke mange kender?

If I told you, it wouldn’t be a secret…..

Hvad gør du, når du skal forkæle dig selv lidt ekstra?

Så køber jeg en kæmpe Chai latte og går en tur igennem byen med min kæreste i hånden. Jeg føler mig også forkælet, når jeg har tid til mig selv. Som studerende i København med bopæl i Aarhus, er der ikke tid til at se film og slappe af på sofaen. Dette nyder jeg meget, når der er tid til det.

Hvad vil du helst lave en lørdag aften i Aarhus?

Det kommer an på, hvem jeg er sammen med. Er jeg sammen med tøserne, tager vi et par flasker rødvin og noget god mad i hjemmet og bevæger os ud til drinks på Hr. Bartels, og videre i byen der fra. På Hr. Bartels får man sublime strawberry daquiries!

Hvad vil du helst lave en spontan fri eftermiddag i Aarhus?

På en spontan fridag i Aarhus, ville jeg bruge tiden på at gå en tur og nyde at have tid til at kigge fordi man har lyst, og ikke bare suse afsted, fordi der er noget man mangler. Jeg ville også få ordnet de praktiske ting, som hverdagen ellers ikke giver plads til.

Hvad vil du helst lave om søndagen i Aarhus?

Om søndagen vil jeg hoppe rundt i afslapningstøj uden make-up derhjemme og nyde en lang morgenmad. Den der slags morgenmad, hvor man laver bananpandekager, smoothies, bager et brød og rigtig kræser for sagerne. Det er så rart at have tid til. Hvis jeg skulle ud om søndagen, skulle det være en gåtur i Den Gamle By. Jeg glæder mig rigtig meget, til de pynter op til jul – der er intet hyggeligere.

Hvad er dit næste arrangement/event i Aarhus?

Jeg glæder mig meget til at opleve Melissa Horn i musikhuset. Hun er en svensk singer/songwriter som skriver fantastisk musik. Jeg skyndte mig at købe billetter, da jeg så hun skulle komme.

Hvad er dit absolut yndlingsspot – hvorfor?

Jeg holder meget af at gå igennem Møllestien, når jeg går hjem ad efter at have været inde på strøget eller i latinerkvarteret. Det er bare en smuk oase midt i en storby, som emmer af landsby idyl. Jeg er helt vild med stedet om sommeren, hvor stokroserne smyger sig så flot op ad husene.

Tak for inspirationen Mette ♥

1 Comment

  1. Kathrine
    by Mette on 2. november 2013  14:11 Svar

    Tak tak, og tak! <3

Leave a reply

Your email address will not be published.