Loading

Aarhustøsen Michelle Nielsen

SONY DSCMichelle Nielsen

23 år

Hjemmeside: Stonemuse.dk

Instagramnavn: Stonemuse 

Michelle har boet i Aarhus i fire år. Hun bor sammen med sin kæreste Andreas i Aarhus C. Michelle elsker kaffe og skal gerne have mindst en om dagen. Dette foregår på de mange forskellige kaffebarer rundt omkring i byen og hun elsker at prøve nye steder. Jeg har interviewet Michelle om hendes forhold til Aarhus og hendes yndlingssteder og håber du kan finde lidt inspiration til din næste Aarhus oplevelse ♥

Hvad elsker du mest ved Aarhus?

Jamen den har bare et hyggeligt vibe, tror jeg.

Hvor finder man den bedste kaffe/te?

Det er svært, for mine yndlingssteder skifter hele tiden. Jeg drikker i hvert fald en kop om dagen og det er altid forskellige steder i byen. Men jeg synes Sigfreds midt på strøget er god – det er så skidehyggeligt at sidde mellem alle bøgerne og så er betjeningen god!

Hvor finder man den bedste frokost? 

Juliette i Jægergårdsgade er en af favoritterne, men desværre har de sat prisen op på flere af retterne, så jeg kommer der desværre ikke så tit mere. 

Hvor går du i byen?

Eh, har faktisk ikke været i byen siden NR.15 lukkede, så har ikke noget stamsted mere (buhuu) – men ellers er det nok Train og Kupe. De spiller det fedeste musik! Eller jo, Castenskiold er også et sted jeg kan li,’ men det er ikke hver bytur. 

Hvor køber man det lækreste tøj? 

Det lækreste tøj findes helt sikkert i FF2, men jeg elsker også H&M. Begge butikker besøger jeg flere gange om ugen, fordi jeg arbejder nede i byen. Det er skam ikke billigt! 

Hvor køber man det bedste make-up og andet dullegrej?

Bruger kun MAC kosmetik, som fås i Magasin. De fleste ekspedienter derinde kender mig efterhånden ret godt, da jeg har været fast kunde, siden jeg flyttede til Aarhus. 

Hvad er dit “hemmelige” sted i Aarhus?

Haute Friture! Er måske ikke nogen hemmelighed mere, men den er ny, og maden er god og billig. Absolutte favorit take-away biks i byen lige nu!  

Hvad gør du, når du skal forkæle dig selv lidt ekstra?

Jeg er typen som ikke rigtigt impulsshopper. Faktisk er jeg ret god til at planlægge mine indkøb – men jeg elsker, når jeg går rundt nede i byen og støder på et eller andet jeg bare MÅ have og så bare købe det. Det sker ikke tit, men det er forkælelse for mig! Jeg elsker at komme hjem med en ny lækker sag og det kan sagtens være nyt tøj, men det kan også være noget lækkert mad, som jeg bare måtte have.

Hvad vil du helst lave en lørdag aften i Aarhus?

Det kommer sgu an på vejret. Hvis det regner, er der ikke nogen chance for, at jeg træder udenfor min dør, no way! Her de seneste par måneder har jeg haft ret meget at se til, så jeg vil egentligt helst slappe af derhjemme og nå alt det, som jeg normalt ikke når i hverdagen. Jeg er dog endt i byen de sidste mange weekender alligevel – og torsdage også.. 

Hvad vil du helst lave en spontan fri eftermiddag i Aarhus?

Mad og god kaffe betyder meget for mig, så det ville jeg nok bruge min eftermiddag på. Kigge lidt rundt i Latinerkvarteret måske…. 

Hvad vil du helst lave om søndagen i Aarhus?

Spise take-away derhjemme sammen med Andreas og forberede en masse indlæg til ugen. Det er sådan, at jeg bedst kan li’ søndag, og heldigvis er den ofte sådan. 

Hvad er dit absolut yndlingsspot?

Til at tage billeder, er det nok Møllestien. Slår ofte forbi den vej, når jeg er på vej hjem fra byen. 

Tak for inspirationen Michelle ♥

 

———————–

Leave a reply

Your email address will not be published.