Loading

Bella Moda + konkurrence

I sidste uge var Olivia og jeg et smut forbi Bella Moda butikken her i Aarhus for at se på deres nye sommer kollektion.

Det er en lille hyggeligt butik på Skt. Clements Stræde, der rummer en masse fantastiske sko styles. Deres kollektion er meget stilren, og i rigtig god kvalitet.

Det danske mærke Bella Moda har lavet stilsikre sko siden år 2000, og der er stor fokus på både kvalitet, komfort og lækkert skind.

Bella Moda laver kollektioner fire gange om året, og gang på gang kommer de frem med de fineste kollektioner, der passer godt til tidens tendenser.

 

DSCN5788

DSCN5789

DSCN5790

Olivia og jeg var så heldige at vi måtte vælge et par sko hver, og her nedenunder kan I se hvilket par jeg valgte.

De er helt sorte, stilrene og med hestehår – en virkelig fin kombination! Derudover elsker jeg den lille detalje med sten ned langs siden. Skoene vil jeg bruge både til hverdag og til sommerfesterne, og måske til den studenterfest, som jeg skal til senere i juni. 

Her kan i hvert fald se lidt af det som butikken har at byde på!

DSCN5803 DSCN5804 DSCN5813 DSCN5820 DSCN5821 DSCN5822 

Som en lille ekstra ting har vi på Aarhustøsen været så heldige, at vi må lave en konkurrence, hvor vinderen får lov til at vælge enten et par valgfri sandaler eller ballerina sko!

Det eneste DU skal gøre, for at være med i konkurrencen, er at linke til den sko, som du vil have fra mærket Bella Moda, også skrive din e-mail, så vi kan komme i kontakt med dig. Det skal du gøre på vores Facebook opslag. Du kan finde inspiration til flere sko end de der er vist i indlægget lige her: www.bellamodashop.dk

Konkurrencen kommer til at foregå til og med d. 29 Maj, hvor der vil blive trukket en tilfældig vinder.

Vinderen kan derefter gå ned i butikken på Skt. Clements Stræde 7, 8000 Aarhus C, og vælge den sandal eller ballerina, som personen gerne vil have J

Du kan også se mere til mærket Bella Moda på deres Facebook side: ”Bella Moda Aarhus C”, hvor der jævnligt kommer nye opdateringer fra butikken.

Udover i selve Bella Moda butikken her i Aarhus, så kan mærket også købes i bolighuset Illum.

Held og lykke guys! 

Leave a reply

Your email address will not be published.