Loading

Bloggeren Michelle Bach

 1Michelle Bach

26 år

Instagram: michelle_bach

Blog: www.ohyouprettythings.dk 

Michelle har blogget siden november 2011 og blogger hovedsagligt om sin hverdag tilført hyggelige billeder af kjoler, loppemarkeder, sjove hatte, cafeture og diverse nips ting. Læs Michelles blog, hvis du ønsker at følge en sød Aarhus pige med styr på de hyggeligste kaffebarer og lækreste vintagemarkeder og butikker. Jeg har i denne uge interviewet Michelle omkring hendes blog og hvor hun finder inspirationen ♥

Hvorfor startede du med at blogge?

Jeg har altid fotograferet mit liv og min dagligdag – helt fra jeg var barn og fik fingrene i et engangskamera og de blev fremkaldt hos Dagli’ Brugsen og lagt i fotoalbums og til i dag, hvor billeder bliver delt på Instagram og Facebook. Nu har jeg et sted at dele og opstille/fremstille mine billeder. Imens jeg studerede medievidenskab på universitetet, begyndte jeg at læse blogs og blev meget inspireret af det. Efter noget tid noget oprettede jeg min egen blog. Jeg kan rigtig godt lide det med at skabe et personligt online rum, og hvordan man kan gøre det via ord, video, billeder og lyd. Efterhånden er jeg blevet glad for at have et online arkiv over dele af mit liv.

Hvad skriver du om på bloggen?

Mit liv og min dagligdag.

Hvad er dit yndlingsindlæg og historien bag dette? 

Uh, det synes jeg faktisk er svært at svare på. Men jeg kan rigtig godt lide dette indlæg: http://ohyouprettythings.dk/?p=3246 på grund af stemningen i det. Men jeg tror ikke, jeg har et decideret yndlingsindlæg. 

Hvad er dit mest læste indlæg? 

Jeg tjekkede lige statistikken, og den siger dette indlæg: http://ohyouprettythings.dk/?p=3191 og jeg aner virkelig ikke hvorfor. Jeg tænker, at bloggen må være blevet nævnt et andet sted, og det så har ledt en del trafik. Det er dog et meget typisk ”oh you pretty things” indlæg med små glimt fra min dagligdag.

Hvad er budskabet med din blog?

Der er ikke et budskab som sådan, men bloggen handler vel om at nyde livet og sætte pris på de små ting, som hverdagen byder på.

Hvad giver det dig personligt at blogge? 

Bloggen er et frirum for mig, hvor jeg kan få lov til at ”tøse” ud, og skrive om kjoler, blomster, chokolade og kæresterier og den slags. Derudover er den som sagt blevet til et online arkiv over dele af mit liv, og det er dejligt at kunne gå gamle indlæg igennem. Dertil kommer det, at jeg kan bruge bloggen som et udtryksmiddel til at lege med en online, visuel fremstilling af mig selv, som jeg faktisk synes er ret sjovt. Og så har jeg faktisk mødt nogle virkelig søde, rare og spændende personer via bloggen – og det må næsten være det bedste ved det hele.

Hvad giver det dig professionelt at blogge?

Da jeg er uddannet medievidenskaber, og jeg har arbejdet med kommunikation i nogle år efterhånden, så er det faktisk ret vigtigt for mig, at bloggen intet har at gøre med mit professionelle liv overhovedet. Jeg er eksempelvis på ingen måde interesseret i at tjene penge på bloggen – det har jeg et job til. Så som sagt er bloggen mit frirum – et sted, hvor jeg slapper af og leger. Når det så er sagt, så vil jeg da ikke udelukke at bloggen i princippet ville kunne medføre et udvidet netværk, og at jeg via den får vedligeholdt min fotografering og mine formidlingsevner. 

Hvad vil du gerne opnå med din blog? Personligt eller professionelt eller begge dele?

Netop fordi bloggen for mig er en fritidsbeskæftigelse, så er jeg – meget ulig, hvad jeg ellers er i mit professionelle liv – ikke særlig ambitiøs omkring min blog. Jeg har ikke deciderede ønsker for et højere læsetal (om end jeg naturligvis ikke kan undsige mig, hvor glad jeg bliver, når jeg får nye followers på Bloglovin’, haha), eller at den skal føre karrieremuligheder med sig. Hvis den dog gjorde det, ville jeg naturligvis kun udnytte det. Jeg tror målet med min blog er, at den skal blive bedre og bedre – at indlæggene skal være gode, fine, hyggelige og inspirerende – at standarden af billederne og teksten skal blive bedre.

Hvilke blogs læser du selv? Hvorfor?

Jeg læser en del forskellige blogs, men hvis jeg skal komme med et bud på mine favoritter, så må det være:

Taenkeboksen 

Emily Salomon 

Birdie Nam Nam

Dokumenterne

Den lille recessionista  

Emma Slebsager

Supernova 

Alle meget forskellige blogs men det, de alle sammen har tilfælles, er, at personerne bag bloggene virker til at være interessante og rare personer, som tænker sig om og er reflekterende. Samtidig har alle formået at opbygge et særligt rum og atmosfære på deres blog, som jeg finder inspirerende. 

Hvilket blogindlæg har i tidens løb inspireret dig mest? 

Alle de ovenstående blogs, som jeg har nævnt, inspirerer mig på hver deres måde. Nogle til at leve mere sundt, økologisk og bæredygtigt, andre giver mig kulturelle input, nogle lærer og inspirerer mig til at se og bemærke de små fine detaljer i dagligdagen, nogle til hvordan tøj og mode kan være sjovt og spændende, og hvilke fine kjoler jeg kan drømme om og så videre. 

Hvad er dit insidertip til nye bloggere?

Jeg ved nu ikke om, det er et insidertip, men det handler jo bare om at komme i gang. Det er sjovt, og det er hyggeligt!

Billedet er fra Michelles blog www.ohyouprettythings.dk 

3 Comments

 1. Pingback : Ugens blogger | Oh you pretty things

 2. Kathrine
  by Malene on 2. oktober 2013  04:43 Svar

  Er helt vild med dine 'ugens blogger' og 'ugens århustøs' Kathrine :D Skide god idé - læser meget interesseret med!
  Malene

  • Kathrine
   by Kathrine on 2. oktober 2013  06:39 Svar

   Tusind tak Malene :-)

Leave a reply

Your email address will not be published.