Loading

Bloggeren Trine Riis

Skærmbillede 2014-05-01 kl. 10.39.32Navn: Trine Riis

Alder: 17 år

Blog: Trines-closet.dk

Instagram: @trineriisdk

Trine er indehaver af den lækre blog ved navn Trines Closet. Til daglig går hun i 2.g på Herning Gymnasium og arbejder hos sandwichbaren Kylling og Co. Trines blog startede som et tidsfordriv og langsomt udviklede bloggen sig mere i den professionelle retning. Trine har en stor passion for mode og det har altid været udgangspunktet for bloggen. Jeg har taget en snak med Trine omkring hendes blog, livsstil og Herning.

Beskriv dig selv med 3 ord

Smilende, positiv og entusiastisk 

 

 

 

Hvorfor startede du med at blogge?

Jeg startede med at læse en masse blogs på nettet og her fik jeg inspirationen til at starte min egen blog. Jeg startede bloggen i august 2011 og det er en sjov udvikling der er sket siden den gang. I starten synes jeg bare at det var sjovt, at blogge. Jeg elsker at skrive og give inspiration videre, så bloggen var mit fristed. Som tiden gik blev bloggen mere seriøs og i dag drømmer jeg om at blive professionel blogger.

Hvad skriver du om på bloggen?

Min røde tråd på bloggen er mode, det var det jeg startede med at blogge om. Jeg laver outfits indlæg, skriver om mine nye køb og om forskellige trends og nyheder. Jeg skriver også om min daglig dag, det er vigtig for mig, at bloggen er meget personlig. Jeg kan se tilbage på de gamle indlæg og se, at jeg selv har udviklet mig meget. I dag er jeg blevet mere bevidst om min egen stil. Jeg blogger også om skønhed og indretning nogle gange, da jeg synes det er også er interessant. Siden nytår er jeg også begyndt at blogge om kost og motion, da jeg har sat mig nogle personlige mål jeg gerne vil nå. 

Beskriv din egen stil

Da jeg startede bloggen gik jeg meget i sort, i dag er jeg begyndt at gå mere i farver. Jeg overvejer hvert eneste køb, fordi jeg gerne vil have det skal passe ind i min garderobe med alt mit andet tøj. Min garderobe består af tøj og accessories i forskelig prisleje. Ofte køber jeg nogle dyre tasker og  sko fra f. eks. Marc by Marc Jacobs i forhold til tøj, som jeg køber i highstreet butikker som H&M og Zara.

Skærmbillede 2014-05-01 kl. 10.38.53Jakke fra Envii og skjorte fra Second female.

Hvad er dit ynglings indlæg og hvad er historien bag dette?

Mit ynglings indlæg på bloggen er mit første sponsoreret indlæg. Dette har en stor betydning for mig, fordi det var et vendepunkt på bloggen. Dette indlæg var det første skridt på vej i mod en seriøs og professionel blog.

Hvad er dit meste læste indlæg?

Mine mest læste indlæg er en serie af indlæg, hvor jeg viser billeder min hud uden make-up. Dengang led jeg meget af uren hud, så jeg gik i gang med en effektiv behandling med hudplejeprodukter. Jeg tror at mine læsere fandt inspiration til selv at tage kampen i mod urenhed op.

Hvad er budskabet med din blog?

Jeg vil gerne skabe en personlig blog, hvor jeg kan være åben og dele lidt af mit liv med andre. Mit budskab er, at alle ikke er perfekte og man skal være sig selv. Det er okay at have dårlige og triste dage, der skal nok komme en optur igen. 

Skærmbillede 2014-05-01 kl. 10.39.08Skinbukser fra H&M.

Hvad giver det dig professionelt at blogge?

Igennem min blog får jeg mange kontakter og et stort netværk. Jeg elsker at skrive og går selv med tanken om at læse journalistik, så det er oplagt for mig at blogge. Desuden får jeg lov til at teste forskellige produkter.

Hvad vil du gerne opnå med din blog?

Mit største ønske er at kunne leve af at være fuldtidsblogger. Når jeg er færdig på gymnasiet, så vil jeg i mit sabbatår gerne ligge flere kræfter og tid i min blog. Så forhåbentligt vil bloggen udvikle sig endnu mere. 

Hvilke blogs læser du selv

Jeg læser mange forskellige blogs, dog er det mest de store danske blogs. Herunder Passions for Fashion og Bisou osv.

Hvilken blogger har i tidens løb inspireret dig mest?

Mie fra bloggen We wonder har inspireret mig rigtig meget. Hun elsker pastelfarver og hendes blog er meget romantisk og fin. Det er også derfor jeg begyndte at gå mere i farver, og holde det sorte nede.

Skærmbillede 2014-05-01 kl. 11.57.00Sneakers fra Adidas Originals og taske fra Marc By Marc Jacobs.

Hvad er dit insidertip til nye bloggere?

Som ny blogger skal du tage dig selv med i det og ikke gøre, hvad alle andre gør. Det er vigtig at lave en personlig blog, hvor det handler om dig. Desuden skal du finde din egen stil og ikke kopiere andres.

Herning tips?

Jeg bor i Herning og hvis du skulle komme til Herning, så laver jeg på bloggen lige nu en serie af indlæg, som omhandler modebutikkerne i Herning. Jeg vil gerne sætte fokus på Herning som en modeby. I gågaden finder du alle specialbutikkerne og i Herning Centeret finder du alle highstreet butikkerne, så som H&M og Vero Moda. I Herning køber jeg mine hudplejeprodukter og andre toiletsager hos Matas og Dit parfumeri. Hvis du søger en lækker brunch inde i byen, kan jeg anbefale Café Poulsen. Desuden kan du hos Kylling og Co. også finde lækre salater og sandwich. I boksen i Herning er der næsten altid en masse aktiviter, som koncerter og sportskampe. Om sommeren elsker jeg at gå ture ved Fulgsang sø.

Tak for inspirationen Trine ♥

 

Leave a reply

Your email address will not be published.