Loading

Café Kaffegal

DSC_0023På Nørregade 40 finder du Café Kaffegal som er en cafe med fokus på økologi, bæredygtighed, fairtrade og dyrevelfærd. Alt på menukortet er hjemmelavet og råvarerne er naturligvis økologiske. Derudover er Café Kaffegal ejet af ChangeMakers som er en social økonomisk virksomhed, hvilket betyder at størstedelen af de ansatte er frivillige og ansatte med en psykisk sårbarhed. Personligt er jeg stolt af at vi Aarhus har sådanne virksomheder der vægter social ansvarlig højt, og gør et stykke arbejde for at skabe en god tilværelse for de udsatte i samfundet.

Menukortet har et bredt udvalg af traditionel cafemad; morgenmad, brunch, burger, sandwich, omeletter og salater.  Café Kaffegal skiller sig dog en anelse ud med deres såkaldte “retro retter – som mormor lavede dem”, hvilket for eksempel byder på stegtflæsk og vikingegryde. Jeg smagte deres brunchtallerken som består af hjemmelavede omelet med gulerødder, friskblandet salat, mild ost, brie, oksespegepølse og mazarintærte alt sammen serveret med hjemmebagt franskbrød og rugbrød. Derudover fik jeg serveret en tapastallerken med bruchetta, humus, rygeostecreme, baconsvøbte dadler, oksedeller og brød. 

Priserne på Café Kaffegal er typiske cafepriser, men der gives både studie- og pensionistrabat på 15 %. Derudover kører der jævnligt kampagner på blandt andet Sweetdeal og Downtown hvor der er mulighed for gode rabatter. Du kan melde dig ind i deres facebookgruppe her  eller se mere på deres hjemmeside her

KaffegalDSC_0006

Dette indlæg er sponsoreret eller en del af en ambassadør aftale.

 

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published.