Loading

Cocktail Tour rundt i Aarhus

I sidste uge var Trine og jeg inviteret til en Cocktail Tour rundt i Aarhus, hvor den royale likør Heering var aftenens midtpunkt. 

Historien om Heering går helt tilbage til 1800-tallet, hvor den 26-årige urtekræmmer Peter F. Heering startede sin  produktion af kirsebærlikør. Han eksperimenterede og forbedrede likøren, og snart ejede han et palæ i København og egen flåde. I dag er Heering kongelig hofleverandør og en vigtig ingrediens i flere af verdens klassiske cocktails. Heerings laver i dag to forskellige likører; deres oprindelig kirsebærlikør, Heering Cherry Liqueur, og en kaffelikør, Herring Coffee Liqueur. 

Aftenen startede på restaurant Memphis Roadhouse hvor vi blev budt velkommen med en række lækre snacks og aftenens første Heering-baserede cocktail. Cocktailen var lavet med Heering Cheery Liqueur, tequila, citron og en kryddersirup, og blev serveret i en konservesdåse  pyntet med en hel chili, ingefær, stjerneanis og en kanel stang. Sådan en anretning har jeg alligevel aldrig prøvet før.. Som i nok kan forestille jer var der knald på smagsoplevelsen, men på den virkelig gode måde!

1

Heering_0014lille3

Næste stop var den nye bar Pustervig der, som navnet antyder, ligger på Pustervig Torv.  Her fik vi serveret endnu en Heeringbaseret cocktail, imens ejeren Djala viste os rundt og fortalte lidt om konceptet. Indtil videre kan jeg aflsløre at Pustervig bliver en kombineret cocktail- og vinbar med fokus på det lidt ældre publikum. Resten af deltaljerne må I vente med og selv tjekke ud når Pustervig åbner i påsken…Men glæd jer, det er et super fedt sted! 

Heering_0035lille4

Aftenen sluttede på Castenskiold der er en kombineret mad- og natklub. Her fik vi endnu en drink og hyggede os med de andre bloggere;  Michelle fra Stonemuse, Sofie fra Sofieaviaja, Malou fra Klidmoster og Anne fra Frøken Annes Køkken.

2

Heering_0048lillebsHeering_0024lillebs

Tak for en sjov aften til Trine, Michelle, Sofie, Malou og Anne og tak til Heerings for en hulens masse skønne cocktails! Du kan læse mere om Heering likør på www.heering.com

 

Dette indlæg er sponsoreret eller en del af en ambassadør aftale.

Leave a reply

Your email address will not be published.