Loading

Mathilde tester: Mascara

billigt vs6

1Bobby Brown, Lash Glamour Extreme Lengthening Mascara, 195,- 2. Lancôme, Hypnôse Waterproof Mascara, 255,- 3. L’Oréal Paris, Volume Million Lashes, 139,95,- 104,96,-   

Her er tre af mine absolut yndlings mascara, og jeg har virkelig prøvet mange forskellige slags og mærker ;-) Den faktor, der altid har en betydning for mit valg af mascara, er volumen, da det er noget af det vigtigste for mig med næsten ikke-eksisterende vipper. Volumen får mine vipper til at se dejligt store ud, og det er jo altid en god ting. Min mascara for tiden er Volume Million Lashes fra L’Oréal Paris, og det grunder nok også i, at jeg kun lever på min SU lige nu (største prøvelse længe!). Der er selvfølgelig en forskel på de tre, og det kan man også se på prisen, men de er alle super skønne, og kan varmt anbefales. 

Hypnôse Waterproof Mascara fra Lancôme giver en virkelig fin intens volumen og adskiller vipperne perfekt. Den er rigtig god til lidt af hvert, da man selv kan bestemme, hvor intense vipperne skal være. Derudover er den vandfast, så den holder hele dagen.

 Lash Glamour Extreme Lengthening Mascara fra Bobby Brown ville jeg bruge til fester, da den giver en virkelig intens farve omkring øjnene, hvilket jeg elsker, men mest bruger til festlige lejligheder.

Modsat er Volume Million Lashes fra L’Oréal Paris perfekt til hverdagen, da den giver mere naturlige voluminøse vipper. Min normale makeup er meget naturlig, og det skal min mascara derfor også være. 

  

Leave a reply

Your email address will not be published.