Loading

Favoritter fra Living Magasin

collage 2

1. Grossman købes her. // 2. Lyngbyvaser købes her. // 3. Kubus købes her. // 4. Owl købes her. // 5. Stelton købes her. // 6. HAY købes her. // 7.  Vipp købes her. //

Magasin har lanceret et nyt nummer af deres gratis magasin kaldet Living. Magasinet kan både fås i papir form, der kan hentes i Magasin samt findes på deres webside her.

Jeg har været på udkig i magasinet og har udvalgt nogle af mine favoritter derfra. Lige for tiden er jeg meget glad for hvid- og pastel farver sammensat med en form for stål. De lyse farver giver mig en følelse af sommer og dejligt vejr. Det var faktisk lidt svært for mig at udvælge mine favoritter, da der er så mange fine designprodukter i magasinet, men fik dog valgt nogle, som du kan se ovenfor ;-)

Papirudgaven er super flot og den er lige til at tage med på farten, men også til pynt hjemme i boligen. Magasinet indeholder de nyeste trends og tendenser inden for bolig, så hvis du mangler lidt inspiration, er det et godt gratis magasin. Hvis du finder noget i magasinet du gerne vil have, kan du finde magasinet online – og nu kommer det smarte: Du kan bestille varerne direkte fra online magasinet så du ikke behøver at lede rundt efter det på hjemmesiden, virkelig smart, det bliver ikke nemmere at handle online. Her er et link hvor du kan finde Living magasinet.

Generelt synes jeg magasins bolig afdeling er så god, så nu du er nede efter det nye magasin, kan du lige smutte op i bolig afdelingen ;-)

Dette indlæg er sponsoreret eller en del af en ambassadøraftale

Leave a reply

Your email address will not be published.