Loading

Food Festival 2014

12I lørdags var det international Restaurant Day, som er verdens største mad karneval, hvor alle der skulle have lyst kan stable en restaurant, cafe eller bar på benene for en dag. Det var netop hvad Food Festival havde gjort og vi var inviteret til brunch i deres pop up restaurant.

Selve brunch menuen var nordisk inspireret og der var disket op med skyr toppet med honningristede havregryn, blødkogte æg, toast med ramsløgspesto, landskinke, chorizo og ost, ristet rugbrød med røget makrel og rygeostcreme, æblegrød med rugbrødscrumble og ølkage til dessert. Alt sammen virkelig lækkert…Makrelmaden fik den traditionelle makrel i tomat til at blegne og ølkagen tog mig for en stund tilbage til barndommen, hvor min mor bagte den bedste ølkage og serverede den med smør, YUM! Til brunchen blev der serveret hjemmelavet rodfrugtjuice og sørme om ikke Peter Larsen Kaffe havde taget sin kaffebar med og lokkede med ad libitum kaffe indenfor alt fra en klassisk americano, til det nyeste skud på stammen; koldbrygget kaffe på lakridsrod.  

Brunchen blev spist i Food Festivals nye kontorbygning i Studsgade hvor medarbejderne til dagligt sidder og er i fuld gang med at planlægge årets festival. Da vi kom blev vi modtaget af Anna der er festivalchef, og med et glas champagne i hånden blev vi vist rundt i de fine lokaler, imens hun fortalte om konceptet bag Food Festival.

Det er tredje år der bliver afholdt Food Festival og konceptet er uden tvivl kommet for at blive! Kort fortalt er Food Festival en madfestival i Aarhus, hvor du kan gå på opdagelse i alverdens maduniverser. Festivalen er delt ind i forskellige områder med hver deres tema og arrangementer. Her kan du blandt andet deltage i forskellige workshop, tage til spændende foredrag, komme med i køkkenet og spise et hav af lækre smagsprøver. Programmet for Food Festival 2014 offentliggøres i midten af juli og jeg er sikker på at de kreative mennesker bag festivalen har fundet på en masse innovative og nytænkende projekter. 

Så er du madentusiast, vild med at eksperimentere i et køkken eller bare nysgerrig efter mere, er det med at købe din billet nu! Food Festival 2014 afholdes på Tangkrogen fra den 5.-7. september. En dagsbillet koster 75 kr og en tredagesbillet koster 150 kr og kan købes i forsalg her

DSC_0004lilleDSC_0015DSC_0045

Ses vi til Food Festival til september? – Det håber jeg!

Leave a reply

Your email address will not be published.