Loading

Inspiration fra Formland Up/Graded

1491583_10152543018767785_1668642510_n

Formland Up/Graded messe

Nu er der snart Formland Up/Graded messe i Herning, som er en messe for fagfolk, hvor der vil være fokus på nordisk design samt fællesskabet mellem de private og professionelle i branchen. Messen præsenterer de nye trends og tendenser inden for bolig, interiør og livsstil. Du kan finde Formland Up/Graded’s hjemmeside her.

firsfolk 1

Firstfolk

En af de nye trends er Firstfolk, hvilket er en trend inspireret af indianere i Nordamerika. De elementer, der her er i fokus, er jord- og værdi elementer som refererer til familiens stamtræ, rødder, traditioner osv. De tendenser, der vil udspringe af dette, er materialer såsom keramik, træskærerkunst, læder arbejde, kurve og strik mm. Farverne vil være i naturfarver, hvid, grå, sort og brune nuancer fra fugle. Hvis du har lyst til at læse mere om Firstfolk, kan du klikke her. Disse trends fra Firstfolk glæder jeg mig personligt meget til at se mere til i boligindretningen.

firstfolk

Elementerne i firstfolk

Hvis du mangler inspiration til boligen eller til at være kreativ, kan du med fordel gå ind og læse mere om disse trends og blive inspireret til at arbejde med de materialer, der nævnes under trends på hjemmesiden. Jeg kan personligt godt lide at arbejde i naturmaterialer til DIY-projekter og derfor er det for mig en stor inspiration at læse om de forskellige trends, især dem omhandlende materialerne i Firstfolk.

Trenden fra Firstfolk hænger godt sammen, både med materialerne og farvenuancerne kobber, guld, sølv og marmor, der på nuværende tidspunkt ses meget i boligindretningen. Ved disse kombinationer kan man selv fremstille nogle fede DIY produkter og det er kun fantasien, der sætter grænser. På Formland Up/Gradeds hjemmeside er der blandt andet også trends såsom Craftfolk og Lovefolk, som ligeledes kunne være en god inspirationskilde til DIY projekter.

Monique Consentino

En af de nye up coming designere, der optræder på Formland Up/Graded, er Aarhusianske Monique Consentino, som står bag mærket Monq. Monique er møbeldesign studerende på TEKO, som er en skole for Design & Business.

Titel

 

skammel

Monique designer møbler og interiør produkter til sit eget mærke Monq, såvel som til andre mærker og virksomheder. Monq går ind for at fremstille og producere smukke og elegante designs til boligen og designelskere. På billedet kan du se designet MILDRED, som hun præsenterer på Formland Up/Graded. Hvis du har lyst til at vide mere eller se nogle af hendes lækre designs, kan du kigge på hendes hjemmeside her. Og nej, det er ikke sidste gang i ser hendes design her på bloggen :-)

Der bliver holdt en ny messe den 14-17. august 2014, hvor der ligeledes vil være et hav af inspiration til boligen og til kreative DIY-projekter. 

Leave a reply

Your email address will not be published.