Loading

Hornvare-fabrikken part 2

1

2

3

4

5 

6

Det er ved at være noget tid siden jeg besøgte Hornvarefabrikken for første gang i Bøvling i Vestjylland. Nu har jeg besøgt dem igen, dog i deres nye butik i hjertet af Aarhus. Butikken har den helt rigtige beliggenhed, nemlig på Store torv. Sidst jeg besøgte dem var jeg meget begejstret over deres værksted, hvor nogle af deres produkter bliver håndlavet. De har dog ikke taget værkstedet med til Aarhus, men da jeg trådte ind i kælderen i butikken, hvor jeg så de store plakater med stemningsbilleder fra værkstedet, fik jeg alligevel følelsen af, at de havde taget værkstedet med, hvilket jeg synes er et kæmpe plus. Som i kan se på billederne, har de mange fine produkter, som kan sammensættes med alt. Naturmaterialer er et hit, og derfor passer horn perfekt ind til boligen i dag. Jeg synes butikken er meget indbydende og rigtig flot, så det er helt sikkert et besøg værd. 

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published.