Loading

Inspiration til badeværelset

 

bad

1. Her // 2. Her // 3. Her // 4. Her // 5. Her // 6. Her // 7. Her // 8. Her 

 

I dag har jeg fundet lidt inspiration til badeværelet, som i nok kan se kan jeg godt lide sort og hvid til badeværelset. Det kan stort set passe til alle tyder af badeværelser. Hvis man bor i en ældre lejlighed, kan det sommetider være svært at sætte farver ind, derfor er sort og hvis altid en vinder. Derudover kunne det være fedt at sammensætte det med stål eller en anden form for skinnende materialer. Jeg er typen der godt kan lide at gemme mit rod væk i skuffer eller opbevarings kasser, det synes jeg ser pænest ud. Så heldigt for mig at man kan finde så mange former for opbevarings kasser og lignede i dag. Eller man kunne eventuelt selv lave nogle :-) 

 

Leave a reply

Your email address will not be published.