Loading

Interview med designer hos Minimum, Anne Louise Faurholt

Anne Louise Minimum 

Designer hos Minimum, Anne Louise Faurholt, er til den tidløse, enkle og cool stil.

Jeg har været på besøg hos det succesrige mærke Minimum, der har hovedkontor i Aarhus. Her interviewede jeg Minimum-Designer, Anne Louise Faurholt og så Minimums kommende AU14 kollektion.

Anne Louise er 29 år og uddannet fra TEKO og har været designer for Minimum Female siden 2008. Hun har allerede mange års erfaring bag sig. Og det kan mærkes! Anne Louise hviler i sig selv, og ved hvor hun vil hen. Der er en ro og enkelhed omkring hende, som jeg blev fanget af!. Hun er en designer med begge ben på jorden og har forståelse for, hvad en minimum pige er og har brug for. Anne Louise og det dedikerede design team, designer 8 kollektioner om året – 4 hoved kollektioner, 4 Express kollektioner samt nu en ny mini Basics linje “Tuesday mornings”.

Minimum showroom2 Minimum showroom

Minimum

“Hvad er en Minimum pige for dig, Anne Louise?”

En Minimum pige er en “Aarhuspige”, der er mellem 20 og 35 år. Hun interesserer sig for moden og følger modetrends, men på en “stille og rolig” måde.  Hun rejser til storbyer og vil også gerne være “international”. Dernæst vil hun gerne gå i noget tidløst tøj, der er både brugbart, cool og feminint og som er produceret i lækre kvaliteter.

“Hvor finder du din inspiration som Designer?”

Everywhere…Anne Louise rejser meget, både til Kina og Hong Kong men også til stor byer som New York, Paris, Berlin, London osv. Hun finder inspirationen ved at opleve disse forskellige kulturer, gå rundt i byer , butikker og på markeder samt observere mennesker.

“Hvad er din stil, Anne Louise?”

De sidste par år er min stil blevet mere enkel og minimalistisk. I starten var jeg meget eksperimenterende både med min tøjstil, mine hårfarver, mit tilbehør “Jo mere crazy, jo bedre”, men det er ligesom om, at jeg er ved at blive mere “voksen”:)…Jeg går mere efter nogle gode detaljer, en lækker kvalitet eller et specielt snit. Og går selv i Minimum:)…

Anne Louise, fortæl mig lidt mere om Minimum AU14 kollektionen, og vil du vise mig dine 4 favoritter? 

Au14 er designet til en international “working girl in EVOLUTION”, der også kan klæde sig i Minimum ”After Work” samt til en “Casual Weekend”. Hun har en rå coolness omkring sig. I denne kollektion er der fokus på overtøjet, tilbehør, strik, skind, flotte prints samt “workwear” som blazers, herrebukser og nederdele… Farve paletten befinder sig mest i de grå, sort, blå, bordeaux, samt creme og grøn tobacco.

 Her er Anne Louises 4 favoritter:

Minimum collage designer

Og her er mine 4 favoritter:

Minimum collage Michele

Minimum pige

En cool og smuk Minimum pige  fra AU14 image kataloget

Super cool kollektion! Meget brugbart for mig på arbejde samt i fritiden!

Minimum

Tusind tak til Anne Louise og Minimum for et meget spændende interview!:)

Leave a reply

Your email address will not be published.