Loading

Izabella Scorupco x Smarteyes

Skærmbillede 2014-07-31 kl. 22.15.32Jeg stod på Baresso en eftermiddag sammen med mine veninder, for at få en kop kaffe. I køen står jeg og overvejer, hvilken slags kaffe jeg har lyst til. Da jeg kigger op menukortet bag disken, går det langsomt op for mig at der er noget galt. Jeg står med sammenknebne øjene og prøver at tyde bogstaverne. Jeg gik i en form for panik, så skyndte mig hjem og fik en tid ved en optiker. Jeg er sikker på, at mange af jer kender følelsen og lider af de samme synsproblemer som jeg gør. 

Heldigvis viste det sig, at jeg var havnet i en situation, som jeg ikke vidste jeg ønskede mig. Mange designere laver de sejeste briller, og hvem ønsker ikke at eje et par Dior briller. Men det gik hurtigt op få mig, at mit syn højest sandsynligt ville ændre sig indenfor kort tid. Jeg gik i lang tid med kontaktlinser og ledte efter de perfekte briller, men ofte var de alt for dyre og det blev aldrig til noget. 

Så i stedet besøgte jeg Smarteyes, fordi de har en meget anderledes politik og tilgang til briller end de andre optikere på markedet. Nemlig min ynglings tilgang – Mode! Hos Smarteyes laver de briller i kollektioner, ligesom tøj. Her ser de brillen som en accessories, som man kan skifte så det passer til ens outfits. Det bedste af det hele er at kollektioner følger tendenserne, og du kan lige nu finde briller med blandt andet dyreprint og nitter. Hvis man skal have mulighed for at skifte briller, lige så ofte som man skifter sko, bliver prisen også nødt til at være rimelig og det er den heldigvis. Jeg er nu lykkelig ejer af to par briller, et klassisk/hverdag/studie-par og et aften/gå i byen-par. Det er utrolig, hvordan man hurtigt kan ændre på ens look ved at skifte briller.

Skærmbillede 2014-07-31 kl. 22.15.10Her hos Aarhustoesen er vi gået sammen med Smarteyes og har fået lov til at tage et eksklusivt kig på den nye brille kollektion. I uge 35 udkommer nemlig den nye kollektion lavet i samarbejde med den svenske skuespillerinde, model og modeprofil, nemlig Izabella Scorupco. Izabella har medvirket i film sammen med skuespillere som Oscarbellønnede Christian Bale og Matthew MacConaughey. I 1995 spillede hun den kvindelig hovedrolle i James Bond-filmen GoldenEye. I dag bor og arbejde Izsabella i Los Angeles.

Om kollektionen udtaler Izabella Scorup “Med denne her kollektionen, fik jeg chancen for at lave noget helt specielt, noget fra hjertet. Designafdelingen og jeg hentede inspiration fra mit liv LA – Palmeboulevarder, solnedgange i Santa Monica og lange eftermiddags gåture i Paradise Cove. Resultatet er fantastisk.”

Izabella Scorupco kollektionen er en bred samling af briller til alle kvinder, men hvor detaljerne gør forskellen. Kollektionen overrasker med spændende materialer som læder, blonder og med et strejf af glitter. Den grundlæggende form af buer handler om klassisk retro i et moderne snit. Desginet indeholder piloten, cateye og klaasisk kantet. Som sagt udkommer kollektionen i uge 35 og består af 16 modeller i flere forskellige farver og materialer. I kombination med enkelt styrke glas koster Izabella Collection 1450 kr. og med flerstyrke glas 2950 kr. Du kan finde Smarteyes butikken på banegården i Aarhus.

NaID4bfQUsbr8Kowt3skinHifsog87IPIhudQui8Jyc

6pORhd0JNjyLEXs_7OOYt7mljrT0ceps9mWAjUfekP8

z-D_vjSUiaTPfW6KTijuRdSngAnA8BZ7ZnhmQ2FAiT4O4MO37OAgE7_F8P81D_-Vg1Vbg0zfJ0rDozIZfBEskgZZHbdkLulQ62mLpVa39cL0ljyD3-HfI3v4romVj2vu0BHtvDcj74dbbSv8S8Z9axI25SCyZZejQrux87_lIV20,x1VtlDH1Z9mvqQT5iMiscx4yqMNTvem2_iYm9YRLNH4

Leave a reply

Your email address will not be published.