Loading

Madguide til Northside Festival part #2

Idag  starter Northside Festival og som nogle måske allerede ved, er jeg igang med en madguide til festivalen. Første del af madguiden handlede om to nye madboder på Northside Festival, nemlig Cafe GLAD! og Foodfein. Du kan læse indlægget her. Anden del handler derimod om to gengangere, nemlig Drudenfuss og Råbar der de sidste par år har været at finde på festivalen. 

Drudenfuss stiller atter op med tre klassikere:

FISH & CHIPS
Sprød kulmule fra nordsøen med sprøde fritter, sweet ’n’ sour vinegar, urtemayo og tartar sauce

drudenfuss_03lilleNORDISK DØNER
Langtidsbagt lammenakke, letsyltet sommerkål, nordisk tzaziki med agurk, ramsløg og skyr, persille, og æble. Alt sammen serveret i pidé brød.

drudenfuss_02lille

GOURMET HOTDOG
Lækkert grovbrød, ramsløgspølse, grov sennep, ketchup, fennikelremoulade, hjemmesyltede agurker og rødløg toppet med ærteskud.

drudenfuss_09lille

Personligt er jeg kæmpe fan af den Nordiske Døner, som jeg helt sikkert skal forbi og have en af dagene!

Du kan selvfølgelig også besøge Drudenfuss i Studsgade både under og efter festivalen. I weekenden kan du endda få en Northside Champagne Brunch! Se mere på deres hjemmeside her. 

1

Hos Råbar kan du få lækre, sunde, og økologiske smoothies, juice og snacks, som er det perfekte energi boost, hvis du lige skal igang ovenpå tømmermændene. Menukortet byder på:

Havtorn smoothie med havtorn, hørfrøolie, dadler, ingefær, avocado, appelsin og nøddemælk
Rødbede smoothie med rødbede, ingefær, jordbær, banan, nøddemælk, hørfrøolie. Derudover 
Juice med gulerod, grape og æble
Raw kage med dadler, nødder, kakao, kokos og morbær
Flere forskellige raw snacks og chips 

raabar_09raabar_11raabar_17raabar_19

Har du lyst til at prøve andet end deres smoothie, juice og snacks kan du besøge Råbar Vester Allé. Jeg kan især anbefale deres Tapas for 2! Læs mere på deres hjemmeside her

23Så er der vidst bare tilbage at sige go’ Northside Festival – måske vi ses derude!?

Leave a reply

Your email address will not be published.