Loading

Mathilde Dybdal – Mode og skønheds skribent

Mathilde01Navn: Mathilde Dybdal

Alder: 20 år 

Instagram: mathildedybdal

Hvad laver du til daglig?

Til dagligt studerer jeg kommunikation på Danmarks medie-og journalisthøjskole.

Hvad laver du i fritiden?

Jeg bruger det meste af min tid på veninderne, hvor vi shopper og tager på café besøg.  Derudover kan jeg godt lide at bruge min tid i fitness centret, hvor jeg både træner sammen med veninderne og på forskellige hold. Træning har en stor betydning for mig, da jeg elsker at være aktiv. 

Hvad brænder du for?

Jeg har en stor passion for mode og skønhed, og det er derfor en glæde at få lov til at bruge endnu mere fritid på det her projekt. Jeg kan godt lide at skrive andet end artikler til mit studie, så det er dejligt at kunne gøre mere ud af min passion. 

Hvad er dine ambitioner for Aarhustøsen?

Jeg vil gerne være med til at skabe inspiration, som kan være til glæde for andre, der har samme passion som mig. Derudover synes jeg, at der er for lidt fokus på Aarhus, så en blog der henvender sig hertil er en rigtig god ide. Bloggen skal være en nem måde at holde styr på hvad der sker i modeverdenen i Aarhus. 

 

Leave a reply

Your email address will not be published.