Loading

Michèle tester: Frisør Tine Hedahl

P1020164

Sidste uge blev jeg klippet af min favorit frisør  Tine Hedahl, der har salonen i Vestergade 48 i Aarhus.  Stemningen er altid så hyggelig, når man træder ind  – og at Tine deler salonen med Michael Bo gør det ikke mindre hyggeligt, tværtimod; det giver fuld balance og harmoni:).

P1020160 P1020153 P1020155

Tine har været i branchen i mange år, faktisk siden 1996. Hun var bl.a. frisør hos P.E.R i 8 år inden hun startede selv som selvstændig frisør. Tine er dedikeret, engageret, lyttende og rigtig dygtig. Jeg falder altid for hendes naturlighed! Hun forstår mig, og hvad jeg har brug for. Tine styler bl.a Go Go Berlin…Det fortæller lidt om det hun kan:)

P1020163

P1020156

Som produkter bruger Tine Bumble&Bumble, som er helt fantastiske, og kan mange forskellige ting. Hårprodukterne kan købes i hendes salon.

Tine og jeg startede for et år siden et samarbejde, da jeg ikke kan undvære hende!. Vi tilbyder nemlig en “MAKE OVER” pakke – jeg står for garderobetjek/styling session og shopping, evt. makeup, og hun står for klipning og evt. farvning. I denne forbindelse, holder vi faktisk snart et stylingevent i maj måned, hvor vore VIP kunder bliver inviteret til en aften, hvor vi giver gode tips & tricks til tøj, hår og makeup.

Derudover kan du  – hvis du har lyst – i hele april og maj måned booke Tine til en “mini rådgivning” session til 250kr (30 min). Ren forkælelse!…

Her kan du opleve mig der lige er blevet klippet:)… 

P1020171

Min outfit: Sweater fra det franske mærke IRO købt ved Alrø&Høgh i Aarhus, Jewels  – earrings og søvl ring – fra Lulu Badulla.

Leave a reply

Your email address will not be published.