Loading

Michèle besøger Helle Thorup Spa i Aarhus

P1010754 P1010744Helle thorup

  

P1010749 P1010750

Eventyret om skønhed og velvære i Århus startede for 30 år siden, da Helle Thorup åbnede sin første SPA i Badestuegade i 1984!
 Dengang var der ikke ret mange steder, der tilbød sådan nogle fantastiske ansigts – og kropsbehandlinger… I dag er Helle Thorup og hendes dygtige team af kosmetologer – både i Århus og i København – altid klar til at vejlede trofaste kunder med gode og seriøse hudprodukter som bl.a. Murad, Rodial og Ling, samt give nogle fantastiske behandlinger (tilbyder ca. 30 forskellige type behandlinger).

P1010747 P1010743 P1010745

I år vil Helle Thorup som sagt fejre 30 års jubilæum i form af gode kampagner til Helle Thorups kundeklubben, samt en lille reception her til foråret, hvor Helle Thorup vil komme og fortælle om hendes historie:)..Det glæder jeg mig til!

Jeg er selv fan af Helle Thorup, og har brugt hendes forskellige behandlinger i mere end 12 år…

Spa lokalerne er rigtig afslappende, og her nyder jeg at få tid til at slappe af i min travle hverdag. Kunderne har en hel afdeling for sig selv med omklædningsrum, brusebad samt make-up bord med føntør og forskellige hår og hudprodukter man kan få lov til at bruge:)

P1010752 P1010751 P1010753

Helle Thorup Spa er lige kommet med en nyhed! Nemlig en ny produktserie fra det franske mærke Caudalie. Jeg har  – som franskmænd  - brugt Caudalie i mange år, og jeg er så glad for, at Helle Thorup er blevet den første forhandler af disse hudprodukter i Danmark!

Produkterne er baseret på vindruer og er rene. De forhandles normalt i de franske apoteker. Jeg er selv vild med “Vinoperfekt” produktet, der hjælper mod pigmentforandringer (det har jeg en del af efter mine to graviditeter og også pga. min sydlandske hud:)). Jeg har også lige købt Caudalie Eye Cream – der løfter øjneområdet.

Ansigts – og kropsbehandlinger med Caudalie produkter kommer snart, og jeg glæder mig til at prøve dem af!

P1010738

Tak til Helle Thorup Spa i Århus for altid god service og venlighed! 

Leave a reply

Your email address will not be published.