Loading

Michèle besøger smykkedesigner byMARIKA

bymarika_11Jeg har besøgt den smukke smykkedesigner Marika, der står bag smykkemærket byMARIKA i hendes lejlighed i Aarhus i midtbyen. Jeg er nemlig altid vild med at se, hvordan designere bor og høre om deres livstil; Det er jo meget spændende for mig at se og forstå, hvor deres inspiration kommer fra…

Og Marikas verden var, som jeg havde forestillet mig: En blanding af noget enkelt mikset med noget retro, meget unikt og personlig stil; Ting hun har arvet eller samlet af hendes forskellige rejser i USA, Mexico og Sydafrika. På væggen er der mange billeder af familien samt nogle malerier og tegninger – nogle lavet af Marika, nogle fundet rundt omkring.

 

bymarika_02 bymarika_10

Marika, fortæl om din livstil?

Marika: Jeg lever et “keep it simple” liv. Jeg bor med min kæreste og vi ser tit familie og venner. Vi er begge to nede på jorden og er gode til at arrangere noget komsammen, for eksempel vores “Tapas Torsdag”, hvor venner kommer forbi og spiser tapas med os. Om sommeren, spiser vi tit med venner i vores dejlige gård.

Hvad er din tøjstil?

Marika: Jeg er ret enkel og minimalisktisk dog med et twist af vintage; Jeg er ikke kun en jeans pige, jeg kan også godt lide at gå i kjoler. Mine favorittøjmærker er Asos, Monki, Weekday samt finder jeg også tøjet i vintage og genbrugsbutikker. Jeg klæder mig mest efter mit humør:)…

Fortæl mig lidt om dine smykker byMARIKA?

Marika: Jeg startede en webshop “Vintagebutikken” i Februar 2013, hvor jeg sælger nogle vintage smykker som jeg har sat i stand og repareret. På denne måde begyndte jeg med at reparere smykker og fik også lyst lige så stille med at lave smykker. Jeg tog et kursus og begynde med at lave mine egne smykker i sølv byMARIKA. Siden da er det gået rigtig stærkt. Jeg sælger mest direkte til kunder gennem min webshop; så mine kunder får nogle unikke smykker af en god kvalitet til en god pris. Stilen er enkel og skandinavisk.

Marika, vil du vise mig dine favoritsmykker?!

Marika: Her er mine ynglings smykker

bymarika_05

En ring, min farfar gav mig, en fingerring jeg fik af min kæreste og mine egne kreationer – som jeg nu viser på mine hænder:)

bymarika_13

Marika, hvor finder du din inspiration?

Marika: Jeg har altid en tegne bog ved siden min seng, for jeg tegner når inspirationen kommer til mig, og det kan også være om natten:)…ellers når jeg rejser, i byen og på nettet. Jeg elsker ETSY for eksempel…

bymarika_07

Tak Marika fordi du åbnene døren til dit spændende hjem med masse af god energi for mig:)…

Leave a reply

Your email address will not be published.