Loading

Michèle tester: ansigtsbehandling hos STYLE ME!

P1020918   

Styleme4

 

Styleme3Jeg har fået den dejligste ansigtsbehandling hos STYLE ME! & SPA i Aarhus. Spa’en er super hyggeligt, og jeg følte mig næsten hjemme. Der er musik og stærinlys, og Mia, der ejer stedet og gav mig behandlingen er dygtig, sød og fik mig til at slappe fuldstændig af! Hun var vildt god til at massere mit ansigt! Til behandlinger bruger Mia produkter fra det lækre spanske mærke Ainhoa, hvor nogle af dem indeholder Caviar – som jeg fik som ansigtsmaske.

På menuen fik jeg en AFSTRESSENDE ansigtsbehandling der varede 90 MIN:

Afrensning
Hudanalyse
Peeling
Afstressende massage
Intensiv Øjen serum
Kollagen øjen maske,
Opstrammende og foryngende ansigtsmaske
Alginate (alge) ansigtsmaske
Afsluttes med Alpha Lipoic Activator (antioxidant). Beskyttende spf 20 og friskt pust af Vitamin C Moisture Mist
 
Styleme11
 Mig inden vi startede:)
 
Styleme7
 
Mig der slapper af:)
 
Michele Christensen Fashion blogger
 Mig dagen efter til et photoshoot. Har totalt baby hud!
 
Udover de forskellige behandlinger som du kan se her, tilbyder STYLE ME & SPA, nogle MAKEUP workshops, hvor Mia lærer dig at lægge makeup. Du kan lære at lægge en basic makeup på 45 minutter, som du kan bruge dagligt til KUN 295kr. Du kan booke en workshop alene men også sammen med din veninder. STYLE ME er det eneste sted i byen, der tilbyder den slags workshop! Mia bruger og forhandler det amerikansk mærke Maria Kay som makeup produkter.
Styleme10
 
Styleme9
 
Styleme8
 
Du kan læse mere om MAKEUP workshops her!. Super spændende koncept synes jeg! Som personlig stylist der laver nogle makeovers kommer jeg klart til at anbefale STYLE ME til mine kunder, for at de kan få en fuld “pakke”:)
Styleme5
 
Jeg glæder mig allerede til min næste behandling!—

Leave a reply

Your email address will not be published.