Loading

Michèle tester: Nails by Masja Schmidt

Nails By Masja

Inden jeg skulle til Elle Style Awards 2014 fik jeg, for første gang i mit liv, lavet nogle shellac negle. Jeg havde nok drømt om at prøve det i rigtig lang tid, og hver gang jeg kørte forbi “Nails by Majsa Schmidt” salonen  på De Mezas Vej 18, tænkte jeg på at jeg skulle nok booke en tid! 

Nails5

Og jeg er vild glad for, at jeg har få mine negle lavet. Majsa har en super flot salon og er vild dygtig, ligesom alle af hendes medarbejdere. Jeg har aldrig fået så flotte negle! Nu er det næsten 3 uger siden, og de er stadig væk vildt flotte. Jeg er som sagt før  - har skrevet det før på bloggen :) – rigtig dårlig til at passe på mine negle. De når aldrig at blive lange og stærke. Så for mig er det en stor oplevelse at få nogle lange flotte negle.

Nails1

1. Mine negle inden Masjas kunst:)

Masja

2. Masja får lavet nogle gelé negle

Nails

3. Sådan ser mine negle ud inden Masja lægger shellac på:)

Shellac4. Det er så mange lækre farver at vælge i mellem.

Jeg vælger en nude farve, der vil gå fint til min outfit. 

Nails4

 5. Se mine fine negle!

Jeg er meget tilfreds. De virker meget naturlige, og er ikke for lange – Masja gav dem den perfekte længde:) Om en måned skal jeg besøge Masja igen for at få en “refill” på mine negle og rettet dem til, og så kan de holde en god måned igen!…Fantastisk!

Her kan du få informationer om priser og de forskellige neglebehandlinger samt læs mere om Masjas salonen:)

Du er også velkommen til at skrive til mig hvis du har nogle spørgsmål eller kontakte Masja!

Leave a reply

Your email address will not be published.