Loading

Michèles skønhedsfavoritter – Vinterbeauty

Vintertips

Vinteren kan være hård ved vores hud, især på vores hænder og ansigt. Hvordan holder jeg min hud smuk og overlever den kolde vinter?

Jeg har nogle yndlingsprodukter til hverdag, der gør min hud blød og mit hår fugtigt. Jeg bruger som regel så mange øko produkter og makeup som muligt - de fleste er fra Karmameju, Tromborg og Rudolph Care.

1. Konjac Sponge fra Karmameju, 69kr. Kan købes her.

2. Acai Hand Cream fra Rudolph Care – 30ml, 75kr . Kan købes her.

3. Duf lys fra Tromborg, 250kr. Kan købes her.

4. Mineral Foundation fra Tromborg, 340kr. Kan købes her.

5. Shampoo Quenching fra Bumble and bumble, 280kr . Kan købes her.

Vinterbeauty

 Vinterbeauty

Her kan I se nogle af mine yndlingsprodukter fra min egen makeuppung, som jeg er vildt glad for ;-)

Lip balm fra Rudolph Care har jeg altid i min taske. Fugt maske fra Beauté Pacifique bruger jeg en til to gange om ugen. Face Serum fra Karmameju er en olie, der giver hud masse af næring. Neglelakken er øko og fra det franske Kure Bazaar – den lyse farve er jeg vild med. Body Balm fra Rudolph Care fik jeg som julegave, og sidst men ikke mindst bruger jeg som foundation og makeup kun min Aqua Vitalumière fra Chanel – ikke øko make-up, men pyt, den glatter huden på en fantastisk måde og giver en meget naturlig glød :) Jeg supplerer den gerne med lidt blush fra Nilens Jord. For mig handler det om at se så naturlig ud som muligt!

De fleste produkter kan findes på Magasins online shop eller i Magasin Aarhus. Neglelak fra Kure Bazaar køber jeg ved Naturskøn i Aarhus.

Vinter, med disse produkter får jeg styr på dig!:)

Leave a reply

Your email address will not be published.