Loading

Neglelak i fine farver

Tiden nærmer sig, og jeg glæder mig helt vildt! Nemlig tiden til at vi får lidt farve på kroppen og rigtig kan flashe vores fine brune hænder med lækre lakerede negle! 

Her kan i se to af de neglelak jeg har derhjemme begge fra Essie, samt 2 andre – en fra Nilens Jord og en fra Rimmel. Den fra Rimmel er lidt vovet, men jeg synes egentlig, at den kan være ret cool til et outfit i enkle lyse farver. 

DSCN5752

 Neglelak fra Essie //

DSCN5766

DSCN5769

 

                                                 122876-ProductPage_350x262                               Nilens jord neglelak                                                               

Neglelak fra Rimmel // Neglelak fra Nilens Jord 

De her farver er super lækre, og bliver mine næste køb til neglene :-) De forskellige neglelak kan købes på matas.dk eller i butikkerne, og til billige penge. Jeg kan godt lide at eksperimenter lidt med forskellige farver som en ekstra detalje til mit outfit.  

Her i forårs – og sommerperioden, skal man hvertfald ikke være bange for at springe ud i sjove, skøre og lækre farvevalg! Det smarte er nemlig, at alt ser fedt ud på nogle brune hænder, især de sarte/lyse farver, pangfarverne og pastelfarverne. 

Leave a reply

Your email address will not be published.