Loading

Olivia Larsen – Mode og skønheds skribent

Olivia01Navn: Olivia Larsen

Alder: 18 år

Instagram: oliviakglarsen

Hvad laver du til daglig?

Til daglig går jeg på teknisk gymnasium i Viby, hvor jeg har hovedfagene teknologi, kemi og matematik. Her har jeg blandt andet mulighed for at få fagene mode og beklædning.

Hvad laver du i fritiden?

Min fritid bruger jeg på fitness samt lidt svømning og tennis. Jeg kan bruge lang tid på shopping og café besøg med veninderne. Jeg er meget kreativ og elsker at tegne og fotografere. Derudover arbejder jeg som svømmeinstruktør ved AGF Svømning og som butiksassistent for Blockbuster A/S.

Hvad brænder du for?

Jeg brænder for mode og skønhed og med hensyn til mode, har jeg fingeren på pulsen og kan derfor hele tiden være på forkant med, hvilke styles der skal præsenteres og hvordan den enkelte detalje er en del af et samlet udtryk. Man kan roligt sige, at jeg har en stor passion for mode og elsker at holde mig opdateret med de nyeste trends. Udover, at jeg har en udpræget sans for mode, går jeg også meget op i, hvad der sker i selve modebranchen, både i Danmark og i udlandet. 

Hvad er dine ambitioner for Aarhustøsen?

Aarhustøsen.dk skal være et sted, hvor man finder inspiration til klædeskabet og make-up pungen. Her skal man kunne finde gode råd og læse om nyheder som omhandler skønhed og mode. Man skal kunne holde sig opdateret med, hvad der rør sig rundt omkring i Aarhus, samt udforske nye områder af byen. Det er også vigtigt for mig, at læserne får et smil med i hverdagen.

Leave a reply

Your email address will not be published.