Loading

Part #3 Kähler Coffee and Food Station

IMG_9533lillePart #3 om Kähler handler om deres Coffee and Food Station der, ligesom Spisesalonen og Flagskibsbutikken, ligger på M.P. Bruuns Gade. Kähler Coffee og Food Station har et udvalg af kaffe og mad, der er perfekt til at tage med på farten hvad enten det er til frokostenpausen fra arbejdet, en gåtur i byen eller nem aftensmad lige til at tage med hjem. 

Hos Kähler Coffee and Food Station sætter de pris kvalitet hvilket især gælder deres kaffe. Kaffen brygges på den eksklusive syphon og al deres kaffe er fra Great Coffee Risteri, Detail og Kaffebar, som jeg tidligere har skrevet om her. Derudover har de en række dygtige barista’er, der virkelig ved hvad de laver. Da vi var forbi mødte vi Anders, der kan lave alt fra hjerter til drager, elefanter og sågar Batman. Ret så imponerende!

IMG_9552lilleIMG_9548lilleSammen med kaffen kan du fx starte dagen med en lækker skål morgengrød. Kähler Coffee and Food Station er nemlig et af de få steder i Aarhus, der tilbyder spændende og nytænkende grødvarianter i stil med GRØD i København. Du kan blandt andet prøve deres mættende speltgrød med blommekompot og yogurt, hvilket jeg helt sikkert har planer om i nærmeste fremtid..

Er du mere til noget koldt, kan du  tage en af deres lækre frozen yogurts med ud i det skønne solskinsvejr. Vi var så heldige at smage deres variant med havtornkompot, ristet nøddeknas og en macaron på toppen. Hold nu op det var lækkert! 

KählerSom en tredje mulighed kan du bestille deres lækre smørrebrød, som laves på Kähler Spisesalon. Så har du glemt madpakken eller har du bare helt vildt lyst til lækkert Kähler-smørrebrød til aftensmad, kan du bestille dem til at tage med.

Er du selv blevet fristet til at prøve en af tingene fra menukortet? Jeg kan i hvert fald klart anbefale dig at kigge forbi Kähler Coffee and Food Station i M.P. Bruuns Gade. Du kan også se mere på deres facebookside her.  

Dette indlæg er sponsoreret eller en del af en ambassadør aftale.

Leave a reply

Your email address will not be published.