Loading

Pas på solen…

Så er det blevet sommer, godt nok har dagen i dag stået på skybrud.. men jeg er sikker på det nok snart skal blive bedre. For mit vedkommende rejser jeg til Syd Frankrig i næste uge, ihh jeg glæder mig! Det er typisk, når sommeren går i gang, skal alle magasiner, bloggere og andre skønhedseksperter prædike om, hvor vigtig det nu er at huske den solcreme. Så jeg har fundet nogle gode bud på solcremer og andre beauty produkter, som vil få dig igennem sommeren, men en smuk hud og et flot hår. 

Om sommeren er det vigtig at beskytte sig imod solens skråler. Derfor skal du finde den solcreme, som du gider at smører sig ind i hver eneste dag. Solen skader din hud og kan forårsage pigmentpletter og tidlig ældning af huden. Læs nedenfor om hvilke solcremer jeg har tænkt mig at bruge denne sommer.

Skærmbillede 2014-07-01 kl. 20.56.30

Det første produkt, som jeg gerne vil fremhæve er denne Activated Sun Protector Body fra Kiehls. Solcremen er faktor 50 og er alligevel ultra let – ikke-fedtende og ikke-irriterende. Udover dette er solcremen paraben fri  og silikone fri og meget vandtæt. Bekytter både imod UVA og UVB.  Den kan købes her og i Magasin til 225 kr. 

Skærmbillede 2014-07-01 kl. 21.07.41

 

Den næste solcreme er fra Rudolph Care og jeg tror ikke det er første gang du har hørt om denne. Rudolph Sun beskytter i mod solens skadelige UVA- og UVB- stråler. Derudover er den rig på aktive naturlige ingredienser, som havtorn. Den har en anti-ageing effekt, som opstrammer og fugtgiver huden. Solcremen dufter af sommer og har let konsistens, som ikke fedter eller klistrer. Solcremen kan købes her eller i Magasin til 185 kr. 

Udover at solen ødelægger din hud, kan den også skade dit hår. Dette er måske dette noget, man lige tænker over. I år har jeg for første gang investeret i en hårolie, og det er nok de bedste penge jeg har givet ud længe. Hold da op en forandring på bare få dage. Mit hår bliver skinnende og blød, kan kun anbefale at bruge hårolie hver eneste dag.

Skærmbillede 2014-07-01 kl. 21.21.06Det er denne lækre sag fra Redken – diamond oil, som jeg har valgt at købe og jeg er så glad for den. Den kan købes hos Magasin.

Skærmbillede 2014-07-01 kl. 21.26.24Mærker som Kérastase har ofte også en hel solserie. Ovenfor ser du Kérastase Bain Apres-Soleil Care Index, som er en mild shampoo. Shampooen er særlig udviklet til hår, som udsættes for sol, klor og saltvand, hvilket er perfekt til sommeren ved stranden. Den beskytter og renser skånsomt håret og efterlade det blødt og nemt at rede ud. Kan også købes ved Magasin, for ca. 200 kr.

Jeg håber I har fundet til inspiration til jeres hud- og hårpleje . God sommer og pas på solen derude! ♥

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published.