Loading

Qua Organic – økologi når det er bedst

Jeg er somsagt kæmpe fan af økologi samt produkter uden parabener og alkohol, og det er noget mærket Qua Organic lever helt op til. 

Qua er en husplejeserie der kombiner de fineste økologiske og naturlige ingredienser med de seneste videnskablige metoder. Det er med til at give den fineste hud, der får alt det den har brug for i det daglige. 

De to produkter jeg vil sætte fokus på i dag er deres skønne serum og ansigtscreme. 

DSC_0579

Starter man med den visuelle del, så har hvert af deres produkter et lille citat, der giver et smil på læben. Citaterne varierer efter hvilket produkt, der er tale om, og det hænger rigtig godt sammen med hvad produktet gør ved huden. 

DSC_0588

DSC_0584

 Kan i gætte hvilke citater, der hører til de to produkter? 

“Even if I feel spend I look priceless”

“My only dry feature is my sense of humour”

Jeg er kæmpe fan af citaterne, da det giver et personligt touch, og det bare rigtig fedt at det er så gennemført både ud – og indvendigt. 

Jeg har den seneste måned brugt ansigtscremen og serum, og min hud er virkelig dejlig. Efter man har påført begge dele, så mærkes huden ligeså blød som en babynumse, hæhæ ;-) Før jeg bruger ansigts serumet, så renser jeg min hud med en  ansigtsrens fra La Roche Posay, der kan købes på apotekterne. 

DSC_0581

DSC_0576

Ansigtsserumet og ansigtscremen, samt en masse andre lækre produkter, blandt andet deres ansigtsmaske og make-up fjerner, som jeg vil skrive noget om senere, kan købes på deres hjemmeside lige her

Jeg har hvertfald tænkt mig at holde mig til mærket, da det er virkelig godt for huden, super lækkert og jeg synes det har givet en ny glød til min hud :-) Derfor kan jeg klart anbefale det! Især hvis du har sart hud, og helst ikke vil tilføre for mange forskellige stoffer til din hud hver dag. 

Leave a reply

Your email address will not be published.