Loading

Tid til glamour med JEWLSCPH!

                     lilla ringMai_Manniche_2013

Nu er der ikke længe til det glamourøse arrangement på Hotel Royal her i Aarhus, og jeg glæder mig virkelig meget! 

En af de skønne kvinder, der kommer, er den smukke smykkedesigneren Mai Manniche. Hun har lavet de fineste smykker, og er designeren bag JEWLSCPH, som jeg nævnte i fredags. Hun vil fortælle om sin passion for både smykkedesign og styling af dem. Jeg glæder mig  til at møde Mai, og få en fornemmelse af, hvorfra hun får idéerne til disse fantastiske smykker.

JEWLSCPH er et københavnsk smykkebrand, der designer smykker til den enkelte kvinde. Passionen bag hvert enkelt smykke skinner tydeligt igennem, ligesom alle de fine ædle materialer, der bliver brugt til fremstillingen. Mai ligger stor vægt på skønheden i den individuelle kvinde, og hvordan farverne i smykkerne hænger sammen med både den personlige stil, og dermed hvad der klæder den enkelte.  

Hendes smykker har både pyntet danske og amerikanske skuespillere, og det seneste event, hvor smykkerne var repræsenteret var til oscar festen her i år 2014, hvor kendte skuespillere havde fået den ære, at have de smukke smykker på. 

blå ring halskædeøreringe

Jeg er en af de personer, der altid tænker utrolig meget over, hvad jeg skal have på til forskellige begivenheder, og det er ikke en undtagelse til dette arrangement.

En ting er dog helt sikkert, og det er, at jeg skal have et af Mai’s smykker på denne glamourøse aften. Og jeg har allerede bestemt mig for, hvilket smykke det bliver! Tøjet er der styr på, og jeg kan godt afsløre, at det er med en masse farver, og det smykke jeg skal have på, er derfor ret enkelt og med små sten. (I får selvfølgelig et outfit indlæg senere på bloggen). Men mere får i ikke at vide ;-) 

 

øreringe farver              LOVE armbånd

Tag et kig på Mais hjemmeside, da der virkelig er smykker til alle, og ikke bare en bestemt målgruppe. De er som sagt meget individuelle. Det er bestemt et besøg værd! Alle har vel brug for lidt glamour i deres hverdag? ;-) Jeg er hvertfald stor fan af lidt bling-bling engang imellem, og man kan vel drømme lidt væk engang imellem.

Er du lige så facineret af det funklende univers som mig, så kan du følge Mai på hendes blog: maimanniche.dk eller på hendes instagram profil: mai-manniche-jewlscph, hvor hun dagligt kommer med glamourøse opdateringer fra hendes liv. Her kan du følge den fantastiske kvinde, der er lige så funklende, som de “juveler” hun designer. Du kan derudover også se billeder af kendte danske kvinder, som Tina Lund og Sofie Lassen-Kahlke, der bærer nogle af smykkerne. 

tina lund

Har du fået købt din billet til arrangementet på Hotel Royal, der bliver holdt i samarbejde med Femina på næste torsdag og fredag, her i Aarhus? Hvis ikke, så kan du stadig nå at deltage i vores GIVEAWAY på bloggen lige her, og ellers kan du selv købe en billet på hotel Royal’s hjemmeside.  

Ses vi?:)

Leave a reply

Your email address will not be published.