Ugens blogger: Lou

malouLou

Blog: goldenghetto.dk

Instagramnavn: goldenghetto

Lou har blogget på Golden Ghetto i 4 år og der er sket mange forskellige ting med hende og bloggen på de år. Lou skriver en ret bred livsstilsblog, hvor der både er plads til lækre cafeer, outfitposts, en tur til Berlin og tøj til hendes lille datter. Jeg har i denne uge interviewet Lou omkring hendes blog og hvor hun finder inspirationen ♥

Hvorfor startede du med at blogge?

Jeg startede med at blogge,  fordi jeg altid har taget rigtig mange billeder og synes det kunne være fint at dele dem med andre. Og da blog-fænomenet vandt mere og mere indpas valgte jeg at oprette min egen.

Hvad skriver du om på bloggen?

Mit liv, min hverdag og hvad der inspirerer mig. Synes selv jeg favner ret bredt, kalder bloggen for en livsstilsblog, da der bliver blogget om alt fra mode, interiør, caféer, Berlin, børnemode og livet generelt. 

Hvad er dit yndlingsindlæg og historien bag dette? 

Åhh jeg har mange, men den vildeste må have været da jeg lige havde født. Der viste jeg mit usminkede, trætte men lykkelige fjæs på bloggen. Det var i den grad ”Brave new world”!

http://goldenghetto.dk/2012/07/02/brave-new-world/

Hvad er dit mest læste indlæg?

Den står så mellem en Kähler give-away og offentliggørelsen om at jeg var gravid. Da jeg altid har taget en del outfitindlæg, var det lidt svært at skjule, men det lykkes mig alligevel helt indtil jeg var 7 måneder henne. Så tror jeg overraskede en del.

http://goldenghetto.dk/2012/04/15/nar-tojet-strammer/

Hvad er budskabet med din blog?

Hmm tror ikke som sådan jeg har et budskab. Vil bare gerne dele lidt af mine gyldne glimt og hvad jeg ellers har på hjertet med mine læsere. 

Hvad giver det dig personligt at blogge? 

Jeg nyder at blogge og nørde med billeder, bruger bloggen som mit frirum og legeplads. Jeg har fået en del nye relationer igennem bloggen og det er faktisk noget af det bedste. Kan man kalde det en nymodens penneven!? Men har i hvert fald mødt en masse dejlige mennesker igennem bloggen, som jeg nu ses med privat. 

Hvad giver det dig professionelt at blogge?

En masse gode kontakter og så lærer man en ting eller to ved at blogge, som man måske kan bruge i sit arbejde. 

Hvad vil du gerne opnå med din blog? 

Bloggen er kommet langt siden jeg startede og har egentligt aldrig haft nogen mål jeg ville opnå med den. Er taknemmelig for alle de gode og hyggelige ting den har bragt med sig.

Hvilke blogs læser du selv? 

Jeg læser rigtig mange forskellige blogs og i alle genrer. Både mode, beauty, interiør, billed-, livsstils- og morblogs. Jeg kan godt lide æstetisk flotte blogs med gode billeder og hvor man kan mærke personen bag. Dette er et meget lille udpluk af mine favoritter (har ret mange)

 

Dokumenterne 

 Nemesis, Babe 

 Adeline Rapon 

 Myhouseinspiration 

 Fototosse 

 Simpel Dagbog 

 Mit Udtryk

 

Hvilket blogindlæg har i tidens løb inspireret dig mest? Hvorfor?

Åhh der er så mange der har inspireret mig gennem tiden både på mode, inteteriør, billede- og skivefronten. 

Hvad er dit insidertip til nye bloggere? 

Vær dig selv og blog fordi du synes det er hyggeligt ♥

 

Billedet er lånt fra goldenghetto.dk

Kommentarer

  1. Det er også en af mine yndlings-blogs :-)

Trackbacks

  1. […] Det lyder fint ik’? Og hvad der er endnu finere er, at jeg var så heldig at være ugens blogger både hos ALT for damerne og hos Aarhustøsen i sidste uge. Læs begge interviews her og her .. […]

Skriv kommentar

*