Ugens blogger: Nanna Freving

2Nanna Kielgast Freving

21 år gammel

Instagram: nannafreving

Blog: www.nannafreving.com

Nanna er meget ny i bloggerfaget og startede sin blog i juli 2013. Hun bloggede også da hun var yngre, men startede op igen blandt andet som blogger for Peepers, som arbejder for bedre og mere naturlige kropsidealer for kvinder. På trods af den meget nye blog har hun formået at bygge et meget spændende og personligt univers op med plads til både mode, forkælelse, sundhed og holdninger til samfundet. 

 

Læs Nannas blog, hvis du gerne vil inspireres omkring mode, skønhed, sundhed og interiør, men samtidig gerne vil nyde selskabet af en meget selvbevidst ung kvinde med stærke holdninger. Jeg har i denne uge interviewet Nanna omkring hendes blog og hvor hun finder inspirationen ♥

Hvorfor startede du med at blogge? 

Jeg har blogget før, da jeg var yngre, og så havde jeg haft øje til Peepers i lidt tid og så i Juli måned, at de søgte bloggere. Jeg skrev til dem, og blev så valgt som blogger for Peepers. Jeg elsker at blogge og lægger virkelig hjerte og sjæl i det. Jeg kan godt lide at afspejle mig i mine blogindlæg, og så kan jeg godt lide den respons man får.

Hvad skriver du om på bloggen?

Jeg vil gerne have, at når folk læser min blog, får de et indtryk af hvem jeg er og hvad jeg går op i. Så jeg blogger om mode, sundhed, uddannelse, samfund og kærlighedsliv. Stort og småt, men mine holdninger kan spores igennem alle mine indlæg. Derudover blogger jeg for Peepers, og hjælper dem med at fremme deres budskab.

Hvad er dit yndlingsindlæg og historien bag dette? 

Det er muligvis mit første indlæg (http://nannafreving.com/2013/07/24/the-first-one/), fordi jeg var glad for den måde jeg fik startet hele bloggen på. Jeg kan godt lide at skrive personlige indlæg, men samtidig vil jeg ikke have at min blog KUN skal være det. Så små bidder, og det første indlæg afspejler min historie i forhold til selvværd og modeindustrien.

Hvad er dit mest læste indlæg? 

Det er også mit første indlæg, og jeg tror at det er en blanding af, at jeg lige havde startet min blog og derved åbnet den op, og fordi det var et personligt indlæg. Jeg tror egentlig godt, at mennesker kan lide personlige indlæg, især fra bloggere, fordi at man mere får et indtryk af personen bag bloggen. Personligt, når jeg læser blogs, så foretrækker jeg også en god blanding, og jeg kan godt lide at en blogger viser sårbarhed, og viser at livet ikke er perfekt.

Hvad er budskabet med din blog?

Det er virkelig at få det bedste ud af hvad man har, og hvem man er.

Hvad giver det dig personligt at blogge? 

Det tvinger mig til at stå ved hvem jeg er, hvilket jeg synes er en udfordring til tider. Men jeg nyder det rigtig meget, samt at dele ud af mig selv, mine erfaringer og tanker.

Hvad giver det dig professionelt at blogge?

Bare på den her korte periode, er jeg blevet mere selvsikker, hvilket også hjælper mig i arbejdsrelaterede situationer. Derudover hjælper det mig skriftligt både på dansk og engelsk at blogge.

Hvad vil du gerne opnå med din blog? 

Jeg vil rigtig gerne opnå at komme ud med mit budskab, samt at fremme Peepers, som bare har nogle fantastiske holdninger til modeindustrien og verden. Personligt kan jeg mærke, at jeg vokser meget ved at have en blog, så det regner jeg med, at det fortsætter.

Hvilke blogs læser du selv? 

Jeg læser www.missjeanett.dk – fordi jeg elsker hendes ærlighed, hendes måde at skrive på. Og så synes jeg at den er rigtig underholdende!
Så læser jeg også http://angelicablick.se/ – fordi jeg elsker hendes billeder og stil, og synes at hun er rigtig inspirerende!
Og til sidst http://twin-food.dk/ – fordi jeg elsker mad, jeg elsker at lave mad, og jeg elsker billeder af mad samt opskrifter af mad. Og denne blog er bare LÆKKER!

Hvilket blogindlæg har i tidens løb gjort størst indtryk på dig? 

http://missjeanett.dk/2013/07/du-skal-elske-at-vaere-mor/ – Godt nok er jeg ikke mor, men jeg har bare så meget respekt for det her indlæg, og det har virkelig fået mig til at tænke mange ting igennem, samt skabt mange debatter hjemme hos mig.

Hvilket blogindlæg har i tidens løb inspireret dig mest? 

Det er virkelig et godt spørgsmål, og det kommer helt an på indenfor hvilken kategori vi snakker om. Når det gælder mode og sundhed så finder jeg ikke inspiration nogle steder, jeg har så mange tanker inde i mit hoved angående mode, og jeg ved lige præcist hvad jeg kan lide, og hvad jeg ikke kan lide. Når det gælder sundhed, synes jeg, at det er farligt at finde en inspirationskilde, fordi så er det, som om man aldrig kan gøre det godt nok. Og jeg vil ikke skulle leve op til noget. Jeg stræber virkelig efter ikke at lade sundhed styre mig.
Når det kommer til indretning bliver jeg godt nok inspireret, der kan jeg rigtig godt lide at kigge, men det er ikke sådan noget der påvirker mit liv.

Hvad er dit insidertip til nye bloggere?

Det skal jeg nok afsløre, når jeg får et ;-)

Trackbacks

  1. […] virkelig glad og beæret, for at se at mit arbejde bliver læst og værdsat!! Læs interviewet på HER som søde Kathrine Forster har skrevet […]

Skriv kommentar

*