Loading

VICHY – Den ideelle hud!

Skærmbillede 2014-03-31 kl. 16.53.22Jeg har udvalgt tre hudplejeprodukter fra VICHY, som jeg bruger hver eneste dag. VICHY sætter meget fokus på personlig hudpleje, som består af tre simple trin: Rense – Forbedre – Pleje. De hudplejeprodukter jeg har udvalgt passer til mine forhold og prioriteter. Det er meget forskelligt, hvilke produkter som passer præcis til din hud.

Derfor er det vigtigt, at du undersøger, hvad netop din hud har brug for. Du må vælge dine prioriteter. Er din hud blank? Uren? Rynket? Er der Pigmentpletter? Eller er huden slap? Tænk også på dine omgivelser, adfærd og personlige tilstand og, hvordan det påvirker din hud!  

Alt dette er gode ting at tage stilling til, men det kan virke uoverskueligt. Så jeg vil anbefale dig at oprette en MY SKIN-profil inde på VICHYs hjemmeside, hvor du gratis og nemt kan finde de rigtige hudplejeprodukter, som passer til din hud. Du kan selvfølgelig også altid henvende dig på dit lokale apotek og få personlig rådgivning, samt købe produkterne fra VICHY.

Trin 1 – RENSE: NORMADREM

Skærmbillede 2014-03-31 kl. 16.57.18Det første hudplejeprodukt er en dybrensende gelé, som er god til en uren og fedtet hudtype. Geléen har en rensende og peelende effekt og efterlader huden med en ren følelse og en friskere udstråling. Denne gelé er uden parabener, alkohol og sæbe og er god til sensitiv hud. Geléen er meget let og renser i dybden og skummer ved brugen af vand. Jeg bruger den skummende géle morgen og aften på fugtet hud.  Jeg elsker denne gelé, fordi den mindsker mine urenheder og fjerner overflødig talg uden at udtørre min hud. 

Trin 2 – Forbedre: IDEALIA

Skærmbillede 2014-04-01 kl. 09.21.49Det andet hudplejeprodukt, som jeg bruger er en serum, som er velegnet til sensitiv hud. Denne serum skiller sig ud i forhold til andre serumer på markedet fordi denne serum er god til alle hudtyper og har en god effekt på hudens kvalitet. Det kan være på overanstrengt og stresset hud samt andre påvirkninger fra ens hverdags miljø. Serumet er let og med en blød konsistens, der hurtigt absorberes i huden uden at fedte. Huden får øjeblikkeligt glød og får en frisk og ensartet hudtone. Jeg er rigtig glad for denne serum og jeg bruger den hver morgen og aften på nyrenset hud.

Trin 3: Pleje – AQUALIA THERMAL

Skærmbillede 2014-04-01 kl. 09.22.09Det tredje hudplejeprodukt er en dagcreme, som er velegnet til tør hud. Cremen giver huden fugt i op til 48 timer og efterlader huden mindre sensitiv overfor udefrakommende påvirkninger. Den er uden parabener og sikrer en intens og vedvarende fugttilførsel samtidig med, at huden styrkes og beroliges. Dagcremen har en rig og fløjlsblød konsistens, som trænger hurtigt ind i huden. Jeg anvender dagcremen på min nyrensede hud både morgen og aften.

Håber I kunne bruge inspirationen ♥

Leave a reply

Your email address will not be published.